"Нафтогаз" відклав розміщення євробондів - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" відклав розміщення євробондів - джерело

Казна та Політика
254
АК “Нафтогаз України” відклала розміщення 5-річних євробондів, повідомило агентству “Інтерфакс-Україна” джерело на фінансовому ринку.
“Розміщення відкладено через несприятливу ринкову кон’юнктуру”, – сказав співрозмовник агентства.
У той же час він зазначив, що компанія не відмовилася від випуску цінних паперів і може в будь-який момент повернутися на ринок, в тому числі через кілька днів, якщо ринкова кон’юнктура різко зміниться.
Інше джерело не зміг підтвердити цю інформацію. За його відомостями рішення буде прийматися в середу. У той же час він зазначив, що ситуація на ринку дійсно не найсприятливіша.
“Нафтогаз України” поки не коментує деталі процесу.
Як повідомлялося, “Нафтогаз України” з 5 листопада проводив серію зустрічей з інвесторами в США і Лондоні в рамках підготовки угоди. За даними джерела в банківських колах орієнтир прибутковості 5-річних євробондів НАК “Нафтогаз України” в доларах знаходився на рівні 10,9% річних.
У свою чергу глава правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв під час форуму в Києві 13 листопада висловив думку, що ключовими факторами, що визначають обсяг і вартість зовнішніх інвестицій в Україну, є: наявність незалежних компетентних регуляторів і справедливої ​​судової системи.
“Інвестори під час роад-шоу заявили, що будуть додавати премію за ці ризики”, – сказав він.
Організаторами розміщення євробондів виступають Citi і Deutsche Bank.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас