Таскомбанк запровадив інноваційний сервіс для своїх клієнтів — «Автоцивілка онлайн» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк запровадив інноваційний сервіс для своїх клієнтів — «Автоцивілка онлайн»

Особисті фінанси
41
Відтепер на сайті ТАСКОМБАНК ви можете миттєво оформити електронний страховий поліс автоцивілки та оплатити його карткою — це настільки швидко, зручно та надійно, наскільки це взагалі можливо в сучасному світі.
Цього року в Україні нарешті запроваждено продажі електронних полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Відтепер всі автовласники можуть оформити страхові поліси ОСЦПВ (автоцивілку) в електронному вигляді без використання паперового бланку. Електронний поліс дозволяє автовласниками не тільки економити час, але і забезпечує додатковий захист — адже страховики-банкрути автоматично втратили можливість реєструвати договори страхування (поліси) через центральну базу даних МТСБУ.
Водію з електронним полісом ОСЦПВ достатньо просто показати його зі свого смартфона. Співробітники Національної поліції перевірятимуть автентичність полісу за реєстраційним номером автомобіля або за номером полісу. Така перевірка проводитиметься в онлайн-режимі за допомогою планшетів.
ТАСКОМБАНК реалізує цей проект в партнерстві з POLIS.UA — сервісом продажу електронних полісів ОСЦПВ та, як банк-еквайр, гарантує безпеку угоди зі страховими компаніями — учасниками проекту.
Ми прагнемо кожного дня покращувати життя наших клієнтів, тому постійно шукаємо нові способи зробити звичні процедури більш доступними, зручними, простими і головне — швидкими. Адже інновації, які дозволяють перевести традиційні операції в онлайн і заощадити час та кошти наших клієнтів, — це і є насправді корисні інновації, над створенням яких ми постійно працюємо. Саме тому ми з радістю втілили цей проект разом з нашим партнером POLIS.UA», — зазначив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНК.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас