Шановні клієнти та партнери! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні клієнти та партнери!

Особисті фінанси
2
На виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» від 16.11.2017 за № 2210, рішенням Загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТАСКОМБАНК» (протокол № б/н від 02.08.2018) тип Банку було змінено з публічного акціонерного товариства на приватне, у зв’язку з чим повне найменування ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТАСКОМБАНК» змінено на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТАСКОМБАНК»:
Повне найменування Скорочене найменування
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТАСКОМБАНК»АТ «ТАСКОМБАНК»
09.10.2018 року було здійснено державну реєстрацію Статуту Банку в новій редакції, внесено відповідні зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Ліцензії та інші реквізити Банку (місцезнаходження, код за ЄДРПОУ, номера рахунків, ідентифікатори Банку в міжнародних та національних платіжних системах) залишились без змін.
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТАСКОМБАНК» (АТ «ТАСКОМБАНК») є правонаступником всіх прав та обов’язків ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТАСКОМБАНК».
Звертаємо Вашу увагу, що всі укладені угоди/договори від імені ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТАСКОМБАНК» є чинними, зміна найменування Банку на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВОТАСКОМБАНК» не припиняє та не змінює права і обов’язки сторін згідно укладених договорів.
Зміна найменування Банку не вимагає обов’язкового внесення змін до договорів/угод, що були укладені від імені ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТАСКОМБАНК».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас