Brussels Airlines, яка почала літати до Києва, відмовляється від російських літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Brussels Airlines, яка почала літати до Києва, відмовляється від російських літаків

Фондовий ринок
791
Бельгійська авіакомпанія Brussels Airlines не буде продовжувати контракт з використання чотирьох близькомагістральних російських літаків Sukhoi SuperJet – 100 (SSJ-100).
Про це повідомляє L’Echo.
Минулого року Brussels Airlines підписала договір лізингу з ірландської авіакомпанією CityJet на чотири Superjets 100 від російського виробника “Сухой”. Літаки виконували перевезення у регіональні пункти призначення, такі як Нант або Бірмінгем.
Але цього літа у авіакомпанії виникали проблеми з експлуатацією цих літаків, в результаті чого була анульована низка рейсів.
В кінці жовтня Brussels Airlines і CityJet досягли угоди про заміну чотирьох літаків “Сухой” на літаки CRJ-900 канадського виробника Bombardier.
“Ми як і раніше переконані в якості літаків “Сухого”, але з цими літаками важко працювати через їхні “дитячі хвороби”, – сказала спікер Brussels Airlines Кім Данен.
Один літак Bombardier вже замінив SSJ-100 на маршруті Брюссель – Нант з 1 листопада, ще три поступово виведуть зі складу флоту авіакомпанії до 1 березня наступного року, коли набуде чинності новий контракт.

Довідка Finance.ua

  • SSJ-100 – перший цивільний літак, розроблений в Росії. Він відноситься до сімейства регіональних літаків, дальність польоту базової версії – 4,4 тисячі кілометрів, місткість – 98 пасажирів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас