Walmart подав до суду на емітента кредитних карток Synchrony Financial — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walmart подав до суду на емітента кредитних карток Synchrony Financial

Фондовий ринок
355
Найбільший у світі ритейлер Walmart Inc. подав до суду на компанію Synchrony Financial, яка протягом двох десятиліть була ексклюзивним емітентом кредитних карток для Walmart, звинувативши її в порушенні умов контракту, повідомляє The Wall Street Journal.
За словами представників Walmart, обсяг компенсації буде визначено в ході судового розгляду, але сума становитиме не менше $800 млн.
Влітку цього року Walmart змінила емітента своїх кредитних карток, відмовившись від послуг Synchrony і уклавши угоду з Capital One Financial Corp. Тим часом станом на червень 2018 року обсяг коштів на балансі карток, випущених Synchrony, становив як мінімум $10 млрд.
За словами джерел, Walmart почав фіксувати підвищені збитки по кредитних картах після того, як Synchrony перевела частину клієнтів з ексклюзивних карток Walmart, якими можна розплачуватися тільки в магазинах цього ритейлера, на картки, які можна використовувати для здійснення покупок в інших місцях.
Акції Walmart дорожчають в ході попередніх торгів у п’ятницю на 0,4%. З початку року капіталізація компанії збільшилася приблизно на 2%, до $293,7 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас