Мінфін оприлюднив звітність про діяльність держбанків у новому форматі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін оприлюднив звітність про діяльність держбанків у новому форматі

Казна та Політика
229
Міністерство фінансів України оприлюднило звітність про діяльність державних банків у новому розширеному форматі.
Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
“У рамках оголошеної ініціативи в.о. міністра фінансів України Оксани Маркарової щодо запровадження регулярного та детального звітування про діяльність банків державного сектору, Міністерство фінансів…, як було анонсовано на офіційному сайті, оприлюднює інформацію по кожному з чотирьох банків (АТ КБ «Приватбанк», АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк», АТ «Ощадбанк») та агреговані показники державних банків у порівнянні з банківською системою України”, – йдеться в повідомленні.
Так, оприлюднено: динаміку обсягу кредитів та заборгованості клієнтів; динаміку обсягу коштів клієнтів; долю банку в чистих активах сектору; долю банку в депозитному портфелі фізичних осіб сектору.
Крім того, оприлюднено такі показники діяльності держбанків, як: чисті та загальні активи, грошові кошти та їх еквіваленти, кредити та заборгованість клієнтів ОВДП.
Надано інформацію про статутний капітал та його власників, регулятивний капітал, адекватність регулятивного капіталу, прибуток (збиток) після його оподаткування.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас