У Києві обмежать рух на двох центральних площах та 9 вулицях до 31 липня 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві обмежать рух на двох центральних площах та 9 вулицях до 31 липня 2019 року

Казна та Політика
686
Київська міська державна адміністрація вирішила обмежити рух транспорту на Софійській та Львівської площах, а також на 9 вулицях у центрі столиці у зв’язку з реконструкцією електромереж до 31 липня 2019 року.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.
“Через реконструкцію електричних мереж 10 кВ живлення РП-4 тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїзної частини та тротуару до 31 липня 2019 року на вулиці Софіївській, Софійській площі, вулиці Володимирській, вулиці Золотоворітській, Георгіївському провулку, вулиці Рейтарській, вулиці Стрілецькій, вулиці Олеся Гончара, вулиці Ярославів Вал, Львівській площі, вулиці Січових Стрільців. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації”, – сказано в ньому.
Повідомляється, що виконавець робіт, приватне акціонерне товариство “ДТЕК Київські електромережі”, повинен розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції Києва та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період реконструкції.
На час виконання робіт підприємство має забезпечити вільний і безпечний рух пішоходів і транспортних засобів, дотримання правил благоустрою Києва та встановити технічні засоби регулювання дорожнього руху.
Після завершення робіт виконавець повинен відновити покриття проїжджої частини на всю ширину і довжину в межах розриття по типу існуючого, а покриття тротуарів – на всю ширину і довжину в межах розриття фігурними елементами мощення.
Зазначається, що реконструкція електромереж виконуватиметься згідно з графіком виконання будівельних робіт у стислі терміни з подальшим відновленням благоустрою та методом горизонтального буріння.
Роботи виконуватимуться за рахунок підприємства.
У КМДА наголошують, що реконструкція електричних мереж у Шевченківському районі дозволить уникнути аварійних ситуацій на територіях центральних вулиць міста і підвищити техніко-економічний рівень, а також якість постачання електроенергії.
Про терміни початку робіт не повідомляється.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас