США вирішили запровадити додаткові санкції проти Венесуели і Куби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США вирішили запровадити додаткові санкції проти Венесуели і Куби

Світ
278
Адміністрація США вводить нові санкції проти влади Венесуели і Куби, повідомляють західні ЗМІ з посиланням на радника американського президента з нацбезпеки Джона Болтона.
В ході виступу в Маямі він пояснив, що, згідно з підписаним президентом США Дональдом Трапом указом, санкції торкнуться “незаконних транзакцій” Венесуели, пов’язаних із золотом. Громадянам США буде заборонено торгувати золотом, експортованим Венесуелою.
При цьому, відповідаючи на запитання ведучого, Дж.Болтон зазначив, що, на його думку “надалі буде введено ще більше санкцій (проти Венесуели)”.
Крім того, говорячи про санкції США проти Нікарагуа, він підкреслив, що, “як мені здається, вони відчують вагу (нових санкцій – Ред.) у недалекому майбутньому”.
Крім того, США розширять санкційний список компаній, пов’язаних з армією і розвідслужбами Куби. Мова, за словами Дж.Болтона, піде про більш ніж два десятки компаній. За словами радника президента, перелік компаній буде визначений в найближчі дні.
Дж.Болтон звинуватив Венесуелу, Кубу і Нікарагуа в тиранії, спрямованій проти власного населення. Він назвав ці три країни “трійкою тиранії”.
За його словами, ці держави являють собою “руйнівні сили соціалізму і тоталітаризму.
При цьому радник американського лідера вказав на те, що адміністрація президента США Дональда Трампа буде рішуче протистояти їм.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас