Вчені знайшли спосіб здешевити виробництво палива для автомобілів на водні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вчені знайшли спосіб здешевити виробництво палива для автомобілів на водні

Технології&Авто
972
Зроблено важливий крок для створення екологічно безпечних автомобілів з двигунами, що працюють на водні.
Принаймні, в цьому світ переконує команда ізраїльських дослідників.
Зі слів вчених з Університету Бен-Гуріон, знайдено спосіб дешевого і швидкого виробництва водневого палива. При хімічному виготовленні палива використовується сонячна енергія. Такий підхід не тільки не шкодить природі, але і дозволяє значно скоротити витрати на процес виготовлення.
Арік Йочеліс і Айріс Вісолі-Фішер кажуть, що розробили механізм, при якому H2O2 (пероксид водню – ред.) розбивається фотохімічно на 2 різні гази. Допомагає в цьому Fe2O3 (фотоелектрод оксиду заліза – ред.) і природна сонячна енергія.

Мої fiнанси:

  • До того, як винахід ізраїльських вчених пошириться по всьому світу, можна економити на заправці свого авто вже зараз. Ви завжди можете порівняти і вибрати заправки з найнижчими цінами. Для цього в інтернеті існує безліч спеціальних сайтів.
  • Важливо пам’ятати, що ціни на паливо можуть коливатися протягом дня. Найчастіше найвищі ціни на заправку вранці і в обідній час.
  • Станом на момент написання матеріалу мінімальна ціна на заправках України на: А-92 – 29.99 грн, А-95 – 30.89 грн, ДТ – 30.8 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас