Депозити monobank: як оформити і скільки можна заробити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозити monobank: як оформити і скільки можна заробити

Кредит&Депозит
4368
Депозити monobank: як оформити і скільки можна заробити
Monobank почав працювати понад рік тому. Але він вже добре відомий ринку своєю впізнаваною чорною кредитною карткою та зручним мобільним додатком. Програма дозволяє клієнту зробити зі своїми грошима майже все, використовуючи лише смартфон. Зокрема, оформити депозит. Щоб стати клієнтом monobank, потрібен смартфон на системі Android 4.4 і вище або iPhone з версією iOS 10.0 і вище. Оформити картку банку можна буде, скачавши додаток з App Store або Google Play, або зробити це у фінансовому супермаркеті Finance.ua.

Оформити депозит 👛

Отже, якщо розглядати вклади в гривні, наразі monobank пропонує п’ять вкладів:
  • Строком на місяць;
  • Строком на 3 місяці;
  • Строком на 6 місяців;
  • Строком на 12 місяців;
  • Депозит «Спортивний».
Перші чотири відрізняються строком дії. Також доступно оформити вклади як у гривні, так і у валюті. До речі, на Finance.ua доступні депозити у валюті не тільки від monobank.

Подивитися на всі пропозиції за вкладами у валюті 💲

Що ж стосується лінійки гривневих вкладів monobank – варто відзначити депозит «Спортивний», аналогів якому на ринку немає. Він оформляється строком на 3 місяці, і процентна ставка за ним становить 21% річних, що помітно вище за ринкову. Єдина умова, яку треба виконати, щоб отримати її – щодня проходити 10 тисяч кроків. Це і пояснює його назву.

Про депозит Спортивний 🏃‍♀️

Детальніше про всі нюанси депозитів monobank: як оформляти, управляти і скільки можна заробити – у спеціальному матеріалі Finance.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас