Ринок хмарних інфраструктур зріс в півтора разу (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок хмарних інфраструктур зріс в півтора разу (інфографіка)

Фондовий ринок
274
Компанія Canalys підбила підсумки дослідження світового ринку хмарних інфраструктур в третьому кварталі поточного року: галузь демонструє стійке зростання.
За оцінками, витрати в означеній сфері в період з липня по вересень включно склали приблизно $21 млрд. Це в півтора разу (на 46%) більше результату річної давності, коли обсяг ринку оцінювався в $14,4 млрд.
Amazon Web Services (AWS) є найбільшим гравцем ринку. На частку цього майданчика припадає третина (32%) всіх витрат в сегменті хмарних інфраструктур. Зростання в річному обчисленні склало значні 45%.
На другому місці розташовується хмарний майданчик Microsoft з часткою в 17%. Ну а замикає трійку Google з часткою близько 8%.
Ринок хмарних інфраструктур зріс в півтора разу (інфографіка)
Відзначається, що американські провайдери займають шість рядків в першій десятці. В цілому десять провідних майданчиків утримують понад 70 % глобального ринку хмарних інфраструктур.
Експерти відзначають, що більшість компаній зараз вважають за краще використання гібридних систем, що поєднують публічні хмарні сервіси і приватні ресурси.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас