Реалістичний план реформи ДФС полягає у відділенні її від митниці - Маркарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реалістичний план реформи ДФС полягає у відділенні її від митниці - Маркарова

Казна та Політика
295
Реалістичний план реформи Державної фіскальної служби (ДФС) полягає, в першу чергу, у відділенні її від митниці, вважає в. о. міністра фінансів Оксана Маркарова.
“У що я вірю як в реалістичний план? У виділення окремих напрямків. Завдання, які стоять перед податковою і митницею, – різні… Тому перше, що потрібно, – це розділити на окремі напрями і чітко вибудувати пріоритети”, – сказала вона в інтерв’ю виданню “Кореспондент”.
Вона також вказала на плани скоротити кількість цих структур при підвищенні їх ефективності.
“Десь, як на митницях, потрібно буде збільшувати кількість співробітників, десь, як у податковій міліції, зменшувати кількісно, але посилювати аналітично. Я не знаю, скільки у мене є часу на цій посаді. Але якщо зробити реалістичний план, який можна розписати на конкретні етапи, то за цим планом можна рухатися”, – сказала міністр фінансів.
Водночас вона зазначила, що конкурс на голову ДФС відкладається: “Конкурс відкладається ненадовго, враховуючи, що я хотіла б якомога швидше затвердити цю концепцію реформи, а тоді вже оголосити конкурси на голову і податкової, і митниці”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас