UKRSIBBANK учетверте підтвердив визнання кращого сервісу для premium клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK учетверте підтвердив визнання кращого сервісу для premium клієнтів

Особисті фінанси
15
Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Group знову підтвердив звання Mastercard BANK 2018 — PREMIUM COMPETENCIES. Для банку це вже четверта нагорода — визнання кращого сервісу для Premium клієнтів.
«Найцінніша для нас нагорода — це визнання наших клієнтів. Адже ми створюємо усі умови не тільки для вдосконалення та різноманіття пропозицій, а й для того, щоб наші клієнти відчували свою винятковість», — розповів керівник Premium banking UKRSIBBANK BNP Paribas Group Ярослав Білан.
Щороку UKRSIBBANK дарує незабутні емоції своїм Premium клієнтам завдяки проведенню ексклюзивних заходів серед яких: Beaujolais nouveau, День взяття Бастилії, Французька весна. Наші клієнти часто подорожують завдяки банку у Париж на корти Roland Garros, у Канни на кінофестиваль, у французький Disney Land. Такі поїздки дозволяють частіше бачитися зі своїми Premium клієнтами і цінувати їхні захоплення, адже кожен клієнт для нас має значення.
«UKRSIBBANK як банк майбутнього використовує новітні тенденції, інвестуючи в якість обслуговування. Застосовуючи міжнародний досвід групи BNP Paribas, ми створюємо позитивні умови для розвитку бізнесу клієнтів, що помітно навіть у найменших деталях та базових речах», — додав Ярослав Білан.
Протягом року у різних містах України відкрито 10 нових відділень Premium формату, з яких 2 відділення спеціалізуються на обслуговуванні ІТ-фахівців. У креативному просторі нових відділень зосереджено все, що необхідно для швидкого та якісного обслуговування: зручні каси, в тому числі для індивідуального обслуговування, банкомати cash in, зона 24/7, індивідуальні банківські сейфи для зберігання цінностей, лаунж локації для проведення переговорів та зустрічей.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас