МІУ затвердило стратегічний план розвитку МТП Южний до кінця 2022 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МІУ затвердило стратегічний план розвитку МТП Южний до кінця 2022 року

Казна та Політика
165
Мінінфраструктури наказом №466 від 11 жовтня поточного року затвердило стратегічний план розвитку ДП “Морський торговельний порт “Южний” на 2018-2022 рр., а також інвестиційний план підприємства на цей же період.
Стратегічним планом розвитку визначено, що МТП Южний буде інтенсивно розвиватися на відведених йому територіях і будувати нові виробничі потужності як за свої кошти, так і залучаючи кошти інвесторів.
Поставлено дві мети – збільшувати потужності, щоб довести обсяг перевалки вантажів до 20 млн тонн в 2025 році, а також – забезпечити стійку конкурентну перевагу в обробці великотоннажних суден.
Для досягнення першої мети передбачено такі заходи: будівництво комплексу універсальних складів підлогового зберігання, будівництво перевантажувального комплексу навалювальних вантажів, будівництво станції навантаження вагонів, будівництво комплексу з приймання і зберігання тарно-штучних вантажів на причалі №38, будівництво універсального перевантажувального комплексу на причалі №5в, реконструкція і модернізація вугільно-рудного комплексу.
В рамках другої мети буде замінено застаріле перевантажувальне обладнання і поліпшуватиметься внутрішня логістика (розвиток колійного господарства).
Інвестиційний план розвитку сформований на основі стратегічного плану та аналізу технічного стану виробничих об’єктів і основних засобів. Передбачено в 2018-2022 роках здійснювати будівництво складу вантажів відкритого зберігання №2, встановлення резервного електропостачання, розвивати колійне господарство, закуповувати перевантажувальну техніку, а також вести будівництво вищевказаних об’єктів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас