Atos і Siemens оголосили про співпрацю на ринку Інтернету речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Atos і Siemens оголосили про співпрацю на ринку Інтернету речей

Фондовий ринок
214
Французька ІТ-компанія Atos і німецький промисловий концерн Siemens оголосили про зміцнення співпраці у сфері цифрових технологій.
Новий етап партнерства стосується розгортання додатків Інтернету речей (IoT) в приватній хмарі.
Atos і Siemens вибрали засобом для розгортання приватної хмари технологію Microsoft Azure Stack, яка входить в широкий набір гібридних хмарних рішень, що надаються Atos, призначених для трансформації ІТ-інфраструктур і додатків.
Atos буде впроваджувати хмарну операційну систему для IoT Siemens MindSphere в дата-центрах своїх клієнтів, які розташовані в Європі і управляються відповідно до галузевих Service Level Agreements.
“Цей проект об’єднує передові рішення департаменту цифрових технологій Siemens, інтеграцію інтернету речей, інфраструктуру, консалтинг і сервіси безпеки для MindSphere, розроблені Atos, і технології Microsoft Azure Stack. Завдяки співпраці з Atos, ми будемо і надалі допомагати нашим клієнтам в короткі строки розробляти надійні промислові рішення для Інтернету речей”, – зазначив директор департаменту цифрових технологій Digital Factory Division компанії Siemens Ян Мросік (Jan Mrosik).
Siemens MindSphere є ключовим компонентом пакету рішень Atos Codex, розробленого для Інтернету речей, аналітики і штучного інтелекту.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас