ЄІБ знайшов розробників нової логістичної мережі для "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄІБ знайшов розробників нової логістичної мережі для "Укрпошти"

Фондовий ринок
429
Компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) стала переможцем тендеру Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) із залучення міжнародних консультантів на розробку нової логістичної мережі для “Укрпошти”.
Про це повідомила прес-служба ПАТ “Укрпошта”.
Завдяки технічній допомозі ЄІБ “Укрпошта” продовжить оновлення інфраструктури. Міжнародні консультанти розроблять протягом наступних 6 місяців детальні інвест-кейси з перебудови нинішньої логістичної мережі “Укрпошти, яка складається із 35 сортувальних центрів та понад 200 точок базування транспорту, йдеться у повідомленні.
Фахівці запропонують найоптимальніші місця розміщення сортувальних центрів, їхню необхідну потужність та виправданий рівень автоматизації. Потрібні інвестиції та їх окупність будуть чітко оцифровані.
Ці кейси в рамках проекту відразу розглядатимуться й проходитимуть захист і у технічних спеціалістів ЄІБ з Люксембургу як одного з потенційних інвесторів, зазначили в “Укрпошті”.
По закінченню проекту буде створено інвест-кейс, який може бути профінансований Європейським інвестиційним банком разом з іншими міжнародними організаціями.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас