Лоукостер Ernest Airlines відкриває сполучення з Міланом і Римом з аеропорту Ярославського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер Ernest Airlines відкриває сполучення з Міланом і Римом з аеропорту Ярославського

Фондовий ринок
749
Сьогодні, 19 жовтня, відбулася офіційна зустріч президента авіакомпанії Шаді Ель Танніра з головою Харківської обладміністрації Юлією Світличною, на якій обговорювали питання початку роботи Ernest Airlines в регіоні.
“Пряме авіасполучення з Римом і Міланом стане відмінним подарунком як для туристів, так і для представників бізнесу. Італійський лоукостер поповнить лави авіакомпаній, які літають з аеропорту “Харків”, і це безсумнівно сприятиме розширенню нашої маршрутної мережі”, – повідомив Володимир Васильченко, гендиректор компанії-оператора аеропорту “Харків” “Нью Системс АМ” (входить до групи DCH).
У Ernest Airlines також підкреслюють, що Харків був обраний завдяки його стратегічному розташуванню в густонаселеному східному регіоні України, де високий попит на перельоти в Італію. Звідси українці часто літають туди на відпочинок, роботу, до родичів і друзів, а багато італійців ведуть бізнес в Україні.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції щодо кредитних карток.

Підібрати картку для подорожей

За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас