На iPad планують запустити повноцінний Photoshop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На iPad планують запустити повноцінний Photoshop

Фондовий ринок
183
Розробники обіцяють, що в 2019 році нею буде випущений повноцінний редактор Photoshop для iPad, а не особлива спрощена його версія, – пише adobe.com.
Всі знайомі інструменти і робочі процеси з ПК (шари, маски, фільтри і різні коригування) будуть перенесені в мобільний інтерфейс, тож до ретушування, компонування, режимі нвакладення і корекції можна буде швидко переходити за допомогою точкового відновлювального пензля.
Редактор через підписку Creative Cloud буде підтримувати автоматичну синхронізацію файлів PSD на всіх пристроях, відтак почати проект можна буде вдома за робочим ПК, а продовжити в дорозі на iPad або навпаки. Обіцяна повна підтримка роботи за допомогою цифрового пера або навіть простих дотиків пальцем. Додаткові шрифти, пензлі, кольори, зображення Adobe Stock і багато іншого можна завжди завантажити з хмари.
Обіцяється зручна і швидка навігація, що дозволяє з точністю панорамувати контент, масштабувати його до піксельної сітки, а також легко переміщатися між шарами. При цьому заявлено, що мобільний Photoshop буде повністю підтримувати графічні об’єкти з Adobe Illustrator, нові пензлі для створення графіки і живопису з Project Gemini, тривимірні зображення з Adobe Dimension CC.
Розробники створюють інтерфейс, який враховує вміст. Панель основних інструментів і операцій з виділеними об’єктами не відволікає від роботи і відображається тільки в потрібний момент. Невеликі панелі інструментів не заважають переміщатися між шарами, при цьому увага користувача зосереджена на полотні, а не на перевантаженому інтерфейсі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас