У Люксембурзі на АЗС відкрили "Ашан" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Люксембурзі на АЗС відкрили "Ашан"

Фондовий ринок
741
Найбільший в Люксембурзі оператор заправних мереж Aral і компанія Auchan Retail Luxembourg об’єднали свої зусилля, щоб запустити перший в країні пристанційний магазин My Auchan («Мій Ашан»).
Новий об’єкт буде відкритий на АЗС в м. Шифланг. Завдяки бізнес-союзу Aral і «Ашан», клієнти автозаправного комплексу отримають можливість купувати свіжі продукти як для негайного вживання, так і на винос при кожному відвідуванні заправної станції.
«Ми помітили, що звички наших клієнтів змінилися, особливо щодо їхніх очікувань до наших магазинів», — пояснює керуючий директор Aral Luxembourg Ромен Хоффманн.
Асортимент продуктів My Auchan набагато ширший, ніж продаються сьогодні на АЗС Aral. Зокрема, відвідувачам заправок пропонується великий вибір свіжих продуктів, фруктів і овочів, а також готові страви і напівфабрикати.
Значну частину товарів пристанційний магазин «Ашан» пропонує під власним брендом. Крім того, в асортименті присутні місцеві вироби та органічні продукти. Мережа пристанційних кафе Petit Bistro також адаптована до нової концепції.
«Ми вклали в проект My Auchan весь свій досвід в сфері реалізації продуктів. При цьому врахували напрацювання на багатокультурному ринку Люксембургу», — розповів Кирило Дрисен, керівний директор Auchan Retail Luxembourg.
За матеріалами: enkorr
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас