АТ "Юнекс Банк" став одним із переможців X всеукраїнського конкурсу "Банк року - 2018" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ "Юнекс Банк" став одним із переможців X всеукраїнського конкурсу "Банк року - 2018"

Особисті фінанси
31
Міжнародний фінансовий клуб «БанкирЪ» (журнал БанкирЪ) оголосив результати проведення X всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2018». АТ «Юнекс Банк» визнано переможцем у номінації «Лідер з якості обслуговування клієнтів – фізичних та юридичних осіб». Нам особливо приємно зазначити, що «Юнекс Банк» перемагає у даній номінації другий рік поспіль.
«Найвищий показник успішності банківської установи – це довіра клієнтів та висока оцінка якості роботи команди. Два роки поспіль ми отримуємо нагороду у номінації, яка підтверджує, що ми знаходимося на правильному шляху розвитку. Попереду у нас багато планів та проектів, і ми можемо з впевненістю сказати, що кожен наш банківський продукт чи послуга створюється для того, щоб надати клієнтам ще більше можливостей, вигод та зручного сервісу» – прокоментувала Голова Правління АТ «Юнекс Банк» Ганна Довгальська.
Урочисте нагородження переможців конкурсу у різних номінаціях відбулося 10 жовтня 2018 року. Визначення кращих банківських установ України проходило на основі опитувань українських банків та їх клієнтів, думок авторитетних банківських експертів, Національного Банку України, Університету банківської справи, рейтингових агенцій тощо.
АТ "Юнекс Банк" став одним із переможців X всеукраїнського конкурсу "Банк року - 2018"
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас