"Винна" трансформація: прибуток відділень ПриватБанку зріс більш ніж вдвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Винна" трансформація: прибуток відділень ПриватБанку зріс більш ніж вдвічі

Кредит&Депозит
1057
Ефективність роботи відділень ПриватБанку в 2018 році зросла більш ніж в два рази завдяки реалізації програми трансформації мережі в рамках затвердженої Стратегії розвитку банку.
Про це повідомив керівник дирекції з управління регіональною мережею ПриватБанку Андрій Козловський.
«Прибуток відділень банку за 8 місяців 2018 року зріс більш ніж у два рази в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року, у півтора разу збільшився кредитний портфель у розрахунку на одне відділення, а головне, вдвічі зросла кількість клієнтів, які обслуговуються відділеннями банку – сьогодні в середньому по Україні одне банківське відділення за місяць обслуговує майже 3000 клієнтів”, – зазначив Андрій Козловський.
У банку розповіли, що продовжують роботу над підвищенням ефективності мережі, яка повинна бути максимально комфортною для клієнтів як за локацією, так і за спектром послуг.
«З початку року ми систематизували організаційну структуру мережі відділень. Так, 167 зон самообслуговування стали частиною великих відділень або відкритими зонами з повним доступом, що дозволило підвищити функціональність і якість обслуговування клієнтів. Банк продовжує відкривати нові сучасні відділення в локаціях з найбільшою концентрацією клієнтів, одночасно скорочуючи кількість низькоефективних відділень малого формату. З початку року ми закрили 42 такі міні-відділення», – повідомив Андрій Козловський.
Оновлена мережа відділень ПриватБанку, згідно з програмой розвитку, до кінця 2018 року налічуватиме 2 000 відділень. Також банк планує до кінця року збільшити мережу банкоматів на 125 одиниць, при цьому загальна кількість буде становити 7 263, а мережа торгових POS-терміналів зросте на 2 000 і становитиме в цілому 170 000 пристроїв.
Зазначимо, якщо ви не любитель зайвий раз відвідувати відділення, на порталі Finance.ua можна в режимі онлайн порівняти і обрати для себе такі фінансові продукти, як:

Кредити 💸

Депозити 💰

Кредитні картки 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас