Омелян анонсує два морські й залізничні проекти, "які змінять Україну" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян анонсує два морські й залізничні проекти, "які змінять Україну"

Фондовий ринок
3542
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсує два великі проекти в морській і залізничній індустрії, які мають бути реалізовані за участю іноземних інвестицій.
Про це він написав у Facebook.
“Обговорили з британським і американським бізнесом два великі проекти в морській і залізничній індустріях, які змінять Україну. Буде цікаво! І, звісно, будуть нові невдалі «сенсації», щоб цьому завадити”, – зазначив Омелян.
Він висловив сподівання, що невдовзі повинен настати час, коли про Україну не треба буде багато розповідати і переконувати, брати за руку і заводити топових світових інвесторів попри шалений внутрішній опір, а інвестори самі вкладатимуть мільярди без жодної підтримки уряду, оскільки знатимуть, що в Україні можливо й комфортно працювати, їхні інвестиції захищені, а перспективи в усіх сферах шалені.
Саме тому, за його словами, Мінінфраструктури ставить собі за мету на 2018-2019 роки схвалення закону про концесії, початок концесії морських портів та аеропортів і лібералізацію ринку залізничних перевезень та створення реальної конкуренції у сфері вантажних і пасажирських перевезень.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас