КМУ запропонував спрямувати кошти від штрафів за перевищення швидкості на безпеку руху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМУ запропонував спрямувати кошти від штрафів за перевищення швидкості на безпеку руху

Казна та Політика
259
Кабінет міністрів України пропонує внести зміни в Бюджетний кодекс України і направити частину адміністративних штрафів за порушення правил дорожнього руху, насамперед – перевищення швидкості, на заходи з підвищення безпеки руху на дорогах.
Як наголошується, відповідні зміни схвалені на засіданні уряду і будуть передані на розгляд у Верховну раду. За словами прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, питання безпеки на дорогах є вкрай актуальним.
“Тому люди будуть знати, що те, що платять штрафники, йде на заходи з безпеки дорожнього руху. Покарання – це вимушений крок. І мені потрібен не штраф, а збереження життя людей”, – заявив глава уряду.
Нагадаємо, в Україні з 8 жовтня на шляхах міжнародного та національного значення почали працювати в пілотному режимі портативні пристрої вимірювання швидкості TruCam, призначені для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів.
Патрульна поліція України опублікувала список трас, на яких з 8 жовтня розпочнеться контроль швидкісного режиму з застосуванням радара TruCam.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас