Україна першою у світі законодавчо закріпила моніторинг земельних відносин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна першою у світі законодавчо закріпила моніторинг земельних відносин

Аграрний ринок
430
Україна першою у світі затвердила такий інноваційний інструмент, як моніторинг земельних відносин на законодавчому рівні.
Про це повідомляє Урядовий портал за результатами презентації моніторингу земельних відносин в Україні за 2016-2017 роки.
“Україна стала першою у світі країною, яка затвердила такий інноваційний інструмент як моніторинг земельних відносин на законодавчому рівні”,- йдеться у повідомленні.
Зазначається, що проведення постійного моніторингу земельних відносин в Україні передбачено постановою Кабінету міністрів від 23 серпня 2017 року №639 «Про реалізацію пілотного проекту щодо проведення моніторингу земельних відносин та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».
Моніторинг земельних відносин – це система збору, збереження та оприлюднення набору даних та показників щодо стану земельних відносин в Україні. Моніторинг земельних відносин являє собою платформу, на якій систематизовано та узагальнено інформацію про володіння, користування і розпорядження земельними ділянками на рівні районів та міст обласного підпорядкування, міст Києва та Севастополя.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас