Україна і Грузія підписали угоду про режим перетину кордону за ID-картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Грузія підписали угоду про режим перетину кордону за ID-картками

Казна та Політика
162
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе підписали угоду про взаємне скасування візових вимог та перетин громадянами України та Грузії спільного кордону за ID-картками.
“Разом з прем’єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе підписуємо угоду про взаємне скасування візових вимог”, – написав В. Гройсман на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п’ятницю.
Він зазначив, що угодою передбачено, що громадяни України зможуть подорожувати до Грузії на підставі внутрішніх паспортів у формі ID-карток, які містять безконтактний електронний носій.
Як повідомлялося, 19 вересня уряд України схвалив угоду з Грузією про поїздки за ID-картками. Документ передбачає, що громадяни України зможуть відвідувати Грузію на підставі внутрішніх паспортів у формі ID-карток, які містять безконтактний електронний носій.
Згодом можливість укладення аналогічної угоди обговорили директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев і начальник управління у консульських справах Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Серджіу Одайник.
До речі, за кордоном зручніше користуватися кредитними картками. Це зручно і можна добре заощадити. За допомогою нашого порталу ви можете обрати картку, якщо плануєте поїздку.

Обрати кредитну картку 🇬🇪

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас