Майнінг-гігант Bitmain купив Bitcoin-гаманець Telescope — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майнінг-гігант Bitmain купив Bitcoin-гаманець Telescope

Фінтех і Картки
424
Компанія Bitmain, що є лідером з виробництва обладнання для майнінгу, придбала стартап, який розробив Bitcoin-гаманець Telescope.
Браузерний гаманець Telescope був запущений на початку цього року, щоб забезпечити миттєві транзакції для мережі Bitcoin. Наразі Telescope може працювати в Google Chrome або Mozilla Firefox, повідомляється в прес-релізі, хоча команда планує розширитися і на інші платформи після придбання.
Підтримуваний BitPay і moneybutton.com гаманець зберігає криптографічні ключі в розширенні браузера, тобто транзакції підписуються безпосередньо в браузері користувача. Проект, що стоїть за його створенням, говорить, що зберігання коштів таким чином пропонує користувачам безпеку, аналогічну автономним гаманцям.
Нішант Шарма, голова відділу міжнародних зв’язків з пресою і комунікацій в Bitmain, сказав, що Telescope пропонує “просту, але ключову інновацію” для екосистеми Bitcoin, додавши:
Криптовалютний гаманець, вбудований в браузер, — перспективна технологія. Команда розробників Telescope робить дуже цікаву роботу, і ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи з ними за проектом Telescope і майбутніми проектами.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас