Міненерговугілля знову пропонує підвищити норми споживання газу для населення без лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерговугілля знову пропонує підвищити норми споживання газу для населення без лічильників

Енергетика
591
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України знову пропонує Кабінету Міністрів підвищити норми споживання газу для населення без лічильників.
Проект відповідної постанови “Деякі питання споживання природного газу побутовими споживачами” оприлюднено на урядовому порталі.
Згідно з документом, норматив споживання газу для домогосподарств, що використовують тільки газову плиту за наявності центрального гарячого водопостачання, пропонується закріпити на рівні 5,8 куб. м на місяць на одну людину (з квітня по вересень) і 8,8 куб. м на одну людину (з жовтня по березень).
Для домогосподарств з плитою і без центрального ГВП норматив може бути встановлений на рівні 8,3 куб. м на одну людину (з квітня по вересень) і 13,7 куб. м на одну людину (з жовтня по березень).
У свою чергу, норму для домогосподарств, що використовують газову плиту і водонагрівач, Міненерговугілля пропонує закріпити в розмірі 20 куб. м на одну людину (з квітня по вересень) і 25 куб. м на одну людину (з жовтня по березень).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас