Швейцарська компанія створює криптовалюту, забезпечену металами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарська компанія створює криптовалюту, забезпечену металами

Фінтех і Картки
357
Компанія Tiberius Group AG, що займається управлінням активами, має намір впровадити криптовалюту, забезпечену металами.
Компанія випустить токени Tiberius Coin, вартість яких буде прив’язана до ціни на мідь, алюміній, нікель, кобальт, олово, золото і платину.
“Замість того, щоб створити цифрову валюту, в основі якої був би тільки один товар, ми вибрали поєднання технологічних металів, стабільних і електропровідних металів. Це дасть диверсифікацію для монети, зробивши її більш стабільною і привабливою для інвесторів”, – йдеться в повідомленні Bloomberg.
Джузеппе Рапалло, генеральний директор Tiberius Technology Ventures AG, також сказав, що монета буде коштувати приблизно 0,70 долара США і буде продаватися відповідно до законодавства Швейцарії, в той час як її пропозиція буде ґрунтуватися на попиті і буде обмежене наявністю основних металів.
Компанія вибрала естонську біржу LATOKEN для лістингу своєї монети, оскільки, за словами Рапалло, вона «відповідає необхідним нормативним стандартам».
“Вони намагаються вирішити проблему, пов’язану з криптовалютою, створеною із забезпеченням в металах, хоча поки що жодна з них не користується попитом. Вони вирішують проблему, якої не існує — все це може бути досягнуто без додаткової вартості використання розподіленого реєстру”, – зазначає Адріан Еш, директор з досліджень лондонського BullionVault Ltd.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас