Енергоатом купуватиме продукцію у хорватської компанії через ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Енергоатом купуватиме продукцію у хорватської компанії через ProZorro

Фондовий ринок
261
ДП “НАЕК “Енергоатом” купуватиме продукцію у хорватської компанії INETEC шляхом застосування переговорної процедури закупівлі через ProZorro, що забезпечить значну економію коштів.
Про це інформує прес-служба компанії.
“Можливості закупівель у хорватської компанії INETEC шляхом укладання прямого контракту були обговорені 19-21 вересня 2018 року в Загребі з керівництвом компанії. За результатами робочої зустрічі найближчим часом буде укладено контракт із INETEC на постачання запасних частин до систем контролю для енергоблоків АЕС шляхом застосування переговорної процедури закупівлі через ProZorro, що забезпечить значну економію коштів”, – йдеться у повідомленні.
Від НАЕК «Енергоатом» у переговорах брали участь перший заступник директора ВП «Атомкомплект» Валерій Годунок, виконавчий директор з юридичних питань та супроводу процедур закупівель Наталія Мусевич, директор із управління закупівлями Валерій Васильков та директор з документального забезпечення роботи тендерного комітету Людмила Сумера.
Компанія INETEC входить до складу світових лідерів у галузі наукових досліджень, розробки, конструювання, виготовлення систем вихрострумового, ультразвукового та неруйнівного контролю, які експлуатуються на АЕС з реакторами ВВЕР, PWR у США, Франції, Китаї, Індії, Фінляндії, Угорщині, Болгарії. Протягом 20 років «INETEC – інститут ядерних технологій» є партнером НАЕК «Енергоатом» у постачанні та впровадженні сучасних рішень та систем контролю для компонентів першого контуру АЕС з реактором типу ВВЕР. Станом на вересень 2018 року системи контролю INETEC поставлені і експлуатуються на Рівненській, Хмельницькій, Запорізькій та Южно-Українській АЕС.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас