Двигуни для "Богдана" виготовлятиме харківський "Електротяжмаш" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двигуни для "Богдана" виготовлятиме харківський "Електротяжмаш"

Фондовий ринок
767
Автомобільна корпорація “Богдан” підписала контракт терміном на 5 років з харківським державним підприємством “Електротяжмаш”.
Повідомила прес-служба корпорації.
Харківські машинобудівники виготовлятимуть електродвигуни для тролейбусів «Богдан», а також забезпечать реалізацію програм їх гарантійного та післягарантійного обслуговування.
«Ми доклали титанічних зусиль, щоб знайти вітчизняне підприємство, яке зможе виробляти двигуни для наших тролейбусів. Це непростий шлях, адже треба адаптувати й самі двигуни, і змінити конструкцію кузова. Ми раді, що знайшли такого партнера. “Електротяжмаш” провів кропітку роботу з адаптації свого виробництва до виготовлення двигунів, що відповідатимуть нашим стандартам. Варто розуміти, що це процес, який триває не місяць і не два. Адже це повна зміна виробничих процесів, конструювання, планування, випробування та багато інших важливих етапів. Але тепер ми можемо з упевненістю заявити, що харківські двигуни народжуються саме для тролейбусів «Богдан», – зазначив директор ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» Дмитро Писаний.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас