Фонд під управлінням Horizon Capital став міноритарієм української IТ-компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд під управлінням Horizon Capital став міноритарієм української IТ-компанії

Фондовий ринок
608
Фонд під управлінням Horizon Capital підписав угоду з придбання міноритарної частки в українській IT-компанії Intellias з головним офісом у Львові, яка більш ніж з 1,100 тис. працівників входить до десятки найбільших на вітчизняному ринку.
“Intellias розширює діяльність у Східній і Центральній Європі за рахунок отримання інвестицій від Horizon Capital”, – йдеться в прес-релізі IT-компанії в п’ятницю.
Співзасновник і CEO компанії Intellias Віталій Седлер, чиї слова наводяться в релізі, зазначив, що залучення інвестицій від фонду Horizon Capital важливе для компанії, бо вона розширює свою присутність в Україні і за її межами, кількість її працівників з 2013 року зросла більш ніж в сім разів.
Згідно з повідомленням, на додачу до головного офісу у Львові та офісів, що вже кілька років працюють у Києві та Одесі, Intellias планує відкрити Центри розробки в Харкові та Одесі, а в майбутньому – в країнах Центральної та Східної Європи.
Компанію Intellias засновано у Львові в 2002 році. Станом на 2018 рік вона надає повний комплекс послуг з розробки програмних продуктів, заявляючи про збільшення розміру бізнесу більш ніж в 10 разів протягом останніх шести років, однак не уточнюючи інших фінансових показників.
Intellias заснували В.Седлер і М.Пузраков, які продовжують керувати компанією.

Довідка Finance.ua

  • Horizon Capital заснована в 2006 році чотирма партнерами, які розпочали свою співпрацю з інвестиційного фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), створеного американським урядом в 1994 році з капіталом $150 млн для України і Молдови. В даний час мажоритарієм і головним виконавчим директором Horizon Capital є Олена Кошарна. Офіси компанії розташовані в Києві та Чикаго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас