Стартап Ambrosia Medical відкриє першу в світі клініку для боротьби зі старінням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап Ambrosia Medical відкриє першу в світі клініку для боротьби зі старінням

Технології&Авто
388
Медичний стартап Ambrosia Medical, що пропонує боротися зі старінням за допомогою переливання чужої плазми, планує найближчим часом відкрити свою першу клініку в Нью-Йорку. Про це пише Business Insider з посиланням на засновника компанії Джессі Кармазіна.
Ambrosia Medical пропонує клієнтам переливати плазму молодих і здорових людей за $8 тис. На думку дослідників, завдяки цій процедурі можна сповільнити процес старіння. При цьому Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) дуже давно схвалило переливання крові як медичну процедуру, в зв’язку з цим Ambrosia Medical не потрібні ніякі додаткові дозволи на свою роботу.
Ambrosia Medical кілька років проводила клінічні випробування своєї системи. Понад 150 людей у ​​віці від 35 до 92 років отримали 1,5 літра плазми від донорів у віці від 16 до 25 років. За словами доктора Девіда Райта, до і після переливання лікарі заміряли рівень гемоглобіну, лептину та інших біомаркерів в організмах учасників випробування.
Поки дослідження не опубліковані, однак Кармазін стверджує, що «їх можна назвати по-справжньому позитивними». Зараз в черзі на переливання плазми у компанії стоять понад 100 осіб.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас