В автомобілях Hyundai з'являться голограми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В автомобілях Hyundai з'являться голограми

Технології&Авто
466
Компанія Hyundai Motor оголосила про початок співпраці зі швейцарським стартапом WayRay AG, який займається реалізацією проектів з використанням доповненої реальності.
Завдяки інвестиціям з боку Hyundai Motor, стартап розробить голографічну навігаційну систему з доповненою реальністю, якою будуть оснащувати серійні автомобілі бренду вже в 2020 році.
Hyundai активно розвиває концепцію транспорту майбутнього, мета якої – дати водіям інноваційні рішення, спрямовані на об’єднання візуальних технологій і бортових мультимедійних систем автомобілів. В рамках реалізації цієї концепції було досягнуто згоди з компанією WayRay AG, відомим стартапом, який займається розробкою голографічних систем з використанням доповненої реальності.
Голографічні системи WayRay дають можливість створювати доповнену реальність, де віртуальні об’єкти інтегруються в інтер’єр автомобіля. У порівнянні з традиційними проекційними (HUD) дисплеями, доступними на ринку, WayRay пропонує застосування мініатюрного проекційного модуля, що забезпечує більш чітке зображення, який може встановлюватися практично на будь-якому автомобілі.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас