Відтепер клієнти Індустріалбанку можуть виплачувати кредити у відділеннях Укрпошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтепер клієнти Індустріалбанку можуть виплачувати кредити у відділеннях Укрпошти

Кредит&Депозит
33
Індустріалбанк розширив географію надання послуг фізичним особам. Відтепер позичальники банку можуть відправити платіж за кредитом у будь-якому відділенні Укрпошти по всій території країни. За домовленістю з банком нова послуга надається Укрпоштою з мінімальною комісією.
Співпраця Індустріалбанку з Укрпоштою має особливе значення для клієнтів банку, які мешкають або перебувають в містах та населених пунктах, де відсутні відділення банку або банківські установи. Наразі Укрпошта має 12,8 тис. об’єктів поштового зв’язку, це поштамти, поштові відділення, пересувні, сезонні відділення поштового зв’язку та точки присутності по всій Україні. «Завдяки співробітництву з Укрпоштою ефективність роботи банку підвищується, що особливо важливо з огляду на оптимізацію регіональної мережі. Де б відтепер не знаходився клієнт банку, поруч завжди буде поштове відділення та можливість сплатити за кредитом, не допускаючи виникнення заборгованості», — відзначив Віталій Романчукевич, Перший заступник Голови Правління Індустріалбанку.
«Особлива увага приділяється зручності та доступності наших послуг, — коментує Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку. — Тому для клієнтів, яким важливий традиційний офлайновий формат сплати за послуги, ми надаємо можливість погасити кредит у поштових відділеннях на всій території країни, в той час як прихильники онлайн-послуг можуть цілодобово скористатися системою інтернет-банкінгу Industrial24».

У будь-якій ситуації підібрати кредит допоможе Finance.ua.

За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас