Lenovo і NetApp оголосили про співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo і NetApp оголосили про співпрацю

Фондовий ринок
205
Компанії Lenovo і NetApp оголосили про співпрацю, щоб запропонувати клієнтам рішення, які необхідні їм для трансформації ІТ-інфраструктури як в хмарі, так і в локальному середовищі.
Партнери домовилися про спільну розробку нових продуктів для зберігання даних під брендом Lenovo.
Передбачається, що компанії об’єднають кращі в галузі рішення для управління даними від NetApp та обладнання ThinkSystem від Lenovo. Ці нові продукти будуть використовувати програмне забезпечення від NetApp і створюватися на виробничих потужностях Lenovo.
Перші рішення в рамках цієї співпраці – сховища Lenovo ThinkSystem серій DE і DM – стануть доступні для замовлення в найближчий час.
“Об’єднуючи сильні сторони в побудові інноваційних рішень, орієнтованих на актуальні потреби, Lenovo і NetApp встановлять нові галузеві стандарти і прискорять успіх своїх замовників”, – заявив генеральний директор NetApp Джордж Куріан (George Kurian).
Крім того, Lenovo і NetApp анонсували створення спільного підприємства в Китаї, завданням якого буде постачання локалізованих і спроектованих під потреби місцевого ринку продуктів для зберігання і управління даними. Новий бізнес очікує дозволів від місцевих регуляторів і почне операційну діяльність навесні 2019 року.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас