"Укррослізинг" купив власник австрійської FIS Capital — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укррослізинг" купив власник австрійської FIS Capital

Фондовий ринок
425
Новим власником ТОВ “Укррослізинг” (Київ), якому комунальне підприємство “Київський метрополітен” згідно з рішенням суду заборгувало близько 2 млрд грн, через угорську ODELUS-Construkt Kft. (Дьєр) став Уве Крістіан Ешнер – власник 80% FIS Capital GmbH (Відень).
Про це йдеться в держреєстрах.
“Основним завданням групи компаній FIS є надання допомоги і комплексне забезпечення своїх клієнтів оптимальними і перевіреними схемами, які найкращим чином задовольняють їхні фінансові потреби та управлінські зобов’язання”, – зазначається на сайті групи.
У. Ешнер у четвер провів прес-конференцію в Києві, на якій заявив про готовність шукати компроміс з питання боргу з “Київським метрополітеном”.
“Ми готові йти на компроміс з комунальним підприємством і шукати рішення, яке буде відповідати нашим майбутнім партнерським відносинам з містом”, – заявив він.
Власник FIS Capital також повідомив про інвестиційний інтерес до сфери медицини в Україні у зв’язку з розпочатими в ній реформами і низьким рівнем проникнення медичних послуг.

Довідка Finance.ua:

  • ТОВ “Укррослізинг” зі статутним капіталом 52,56 млн грн створено в листопаді 2008 року.
  • 100% в ньому належить кіпрській Ukrrosleasing Cyprus Limited, кінцевим бенефіціаром якої з січня 2018 року і до недавнього часу значився українсько-російський бізнесмен Павло Фукс.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас