Малий і середній бізнес знайшов підтримку в «Укргазбанку» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малий і середній бізнес знайшов підтримку в «Укргазбанку»

Фондовий ринок
344
Державний «Укргазбанк» визнаний кращим у номінації «Цільове кредитування і міжнародні програми» для малих і середніх підприємців в рейтингу ділового журналу «Бізнес». Про це йдеться на сайті банку.
Крім того, заступник голови правління «Укргазбанку» Євген Мецгер визнаний «Кращим банкіром для МСБ». Він очолив департамент малого та середнього бізнесу в 2015 році і перевиконав стратегічний план на 2020 рік вже в 2017-му. Сьогодні кількість клієнтів МСБ в «Укргазбанку» становить понад 54 тисячі.
Нагорода ще раз підтвердила успішну реалізацію спільного проекту «Укргазбанку» і International Finance Corporation – «Стати лідером в сфері банківських послуг для МСБ».
Експерти рейтингу відзначили оновлення кредитної продуктової лінійки банку для клієнтів МСБ з урахуванням їх потреб, видів діяльності і кон’юнктури ринку. Фахівці акцентували увагу на продуктивній співпраці і дійсно лояльних умовах кредитування за програмами банку та Німецько-Українського фонду, а також спеціальною програмою ЕКО-кредитування, яка дозволяє залучати кошти на реалізацію проектів з енергозбереження, охорони довкілля, зменшення шкідливих викидів, відновлюваних джерелами енергії і так далі.
У рейтингу брали участь банки, які крім власного кредитування пропонують бізнесу позики за програмами міжнародних фінансових інститутів, що інвестують кошти в розвиток українського підприємництва. Крім того, активно беруть участь в партнерських програмах з постачальниками сировини або обладнання, якими найчастіше користуються підприємці.
Нагадаємо, всього за 6 місяців 2018 року «Укргазбанк» збільшив кредитний портфель більш ніж на 50%, який перевищив 3 млрд грн.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас