Нові iPhone стали найбільшими і найдорожчими в історії Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові iPhone стали найбільшими і найдорожчими в історії Apple

Фондовий ринок
1244
iPhone Xs оснащений дисплеєм з діагоналлю 5,8 дюйма, а у iPhone Xs Max розмір екрану становить 6,5 дюйма в діагоналі – це найбільший дисплей в історії компанії. Роздільна здатність екранів пристроїв – 2436х1125 і 2688х1242 пікселя відповідно. Смартфони будуть випущені на ринок в трьох кольорах: чорний, “сірий космос” і золотий.
В нові смартфони вбудовані шестиядерні процесори Apple A12 Bionic, створені за 7-нанометровою технологією. Пристрої будуть доступні у варіантах з 64, 256 і 512 Гб пам’яті. Смартфони як і раніше оснащені функцією FaceID, яка дозволяє їм розпізнавати господаря за обличчям і автоматично розблоковувати екран. Крім того, пристрої підтримують стандарт захисту від води і пилу IP68 і можуть пережити навіть падіння в морську воду.
Вперше з’явиться версія iPhone з двома сім-картками, однак модель з двома фізичними картками буде доступна тільки в Китаї, іншим покупцям пропонується варіант з однією фізичною та однією віртуальною сім-картками.
Анонсована ціна на iPhone Xs і iPhone Xs Max – $999 до $1099 відповідно.
Apple також представила смартфон iPhone Xr з рідкокристалічним дисплеєм 6,1 дюйма в діагоналі. Модель буде доступна в шести кольорах: крім чорного і білого, будуть також жовтий, червоний, синій, кораловий.
iPhone Xr оснащений таким же процесором Apple A12 Bionic, що і iPhone Xs. Однак, на відміну від останнього, він не буде підтримувати 3D Touch.
Стартова ціна на iPhone XR буде більш доступною, ніж на iPhone Xs – $749.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас