Великі криптовалютчики США об'єднаються в Асоціацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великі криптовалютчики США об'єднаються в Асоціацію

Фінтех і Картки
351
Кілька блокчейн-компаній, криптовалютних бірж і стартапів планують створити нову Асоціацію Blockchain.
Про це повідомляє MyCrypter.
“Тенденції до стабільного зниження ціни біткойна і всього криптовалютного ринку ветеранів індустрії явно не лякає. Їх прагнення зводиться до створення нормативного законодавства на федеральному рівні”, — сказано в повідомленні.
Так, компанії, пов’язані з криптовалютним бізнесом і використовують технологію блокчейн, оголосили про створення Асоціації Blockchain.
“Це буде перша повноцінна група у Вашингтоні, що представляє інтереси нового фінансового та технологічного сектору”, — зазначають ініціатори.
Серед засновників Асоціації — Coinbase і Circle, одні з найпопулярніших в США криптовалютних бірж, компанії-розробники та інвестори Digital Currency Group і Polychain Capital.
“Протягом тривалого часу я знайомилася і пропагувала технологію блокчейн. …Я дуже рада зосередитися виключно на цих питаннях”, — прокоментувала ініціативу майбутня голова організації, колишня співробітниця Конгресу від республіканської партії Крістін Сміт.
Уточнюється, що серед пріоритетів організації буде розгляд питання про відповідність криптовалюти і податкового законодавства США.
“Важливим питанням також стане ухвалення політиками рішення про заходи з боротьби з відмиванням грошей в нових фінансових реаліях”, — сказано в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас