День фінансів, 12 вересня: прихід IKEA в Україну, купівля "Мрії", арешт акцій "дочок" російських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 вересня: прихід IKEA в Україну, купівля "Мрії", арешт акцій "дочок" російських банків

803
Середа, 12 вересня: Сьогодні мова йшла про важливі придбання.
IKEA в Україні: де і коли? Президент Петро Порошенко підтвердив прихід шведської компанії IKEA в Україну. Він упевнений, що вихід IKEA на український ринок стане хорошим сигналом для інших світових брендів, що з Україною потрібно мати справу. Перший в Україні магазин у форматі city store відкриється в ТРЦ Ocean Mall в 2019 році.
Український агрохолдинг “Мрія”: хто тепер власник? Саудівська компанія SALIC купує український агрохолдинг “Мрія”. Президент України каже, що це рішення є надзвичайно важливою подією і демонструє готовність інвесторів вкладати гроші в Україну.
Коломойський і акції Промінвестбанку, Сбербанку і ВТБ банку: що вирішив суд? Суд заарештував акції «дочок» російських банків в Україні. Рішення прийнято на підставі позову компаній Ігоря Коломойського, які вимагають компенсацію за вкрадені Росією активи в Криму.
МВФ і ціна на газ: як буде відбуватись підвищення? Україна і Міжнародний валютний фонд знайшли варіант, як уникнути дефолту і різкого підвищення ціни газу для населення. Уже практично узгоджено підвищення газу з жовтня на 23,5% – приблизно 8,5 тис. грн. Це максимальне підвищення, на яке готовий був піти уряд Володимира Гройсмана, притому, що МВФ погоджувався на нижню планку в 30%. Як буде підвищуватися ціна на газ в 2019 році, агентству уточнити не вдалося.
Гаряча вода в Києві: коли чекати? Столична влада сподівається до кінця вересня врегулювати питання з НАК «Нафтогаз України» і відновити поставки гарячої води в будинки киян. У КМДА сподіваються максимально встигнути виконати роботи для своєчасного і стабільного запуску опалювального сезону.
Ремонт доріг: скільки виділять в 2019 році? Кабінет Міністрів в 2019 році передбачить 56 млрд гривень на дорожнє будівництво. На місцеві дороги буде виділено 17 млрд гривень. 2 млрд гривень буде передбачено на безпеку дорожнього руху: острівці безпеки, огородження, переходи тощо. 75% всього акцизу, який потрапляє з пального, буде спрямовано саме на дороги. Крім цього, в Укравтодорі пообіцяли більше не класти асфальт під час снігопаду. На їхню думку, практика проведення ремонтних робіт, коли йде сніг, має відійти в минуле.
Якщо ви плануєте щось придбати і у вас бракує коштів, то портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі. Посилання нижче:

Порівняти і підібрати кредит можна тут. 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас