Ощадбанк з початку року видав автокредитів на 500 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк з початку року видав автокредитів на 500 мільйонів

Кредит&Депозит
281
З початку 2018 року Ощадбанк видав 1000 автокредитів на суму понад 500 млн грн.
Про це повідомила прес-служба банку.
“Завдяки такій динаміці банк зміцнює позиції на українському ринку автокредитування і стабільно утримує 4-е місце на ринку з часткою ринку 14%. Такого результату вдалося досягти завдяки спеціальним умовам за партнерськими програмами кредитування з лідерами українського автомобільного ринку”, – заявили в Ощадбанку.
Зазначається, що партнерські програми діють з корпорацією «Укравто» – 400 дилерських центрів, більше 20 автомобільних брендів; компанією «Богдан-Авто Холдинг» – 21 дилерський центр в 17 областях України, 11 брендів авто; компанією «Віді Груп» – мультибрендове автомобільне місто, що включає 18 автосалонів у Київській та Одеській областях з більш ніж 20 брендами автомобілів; компанією «Єврокар» (SKODA) – 28 дилерських центрів в 15 областях України; компанією «АІС» – 34 дилерські центри, понад 400 моделей автомобілів 16 брендів.
Ощадбанк відновив активне автокредитування в 2017 році. Торік були знижені процентні ставки за кредитами, цього року – запущено оновлені програми, які відповідають потребам ринку і клієнтів. За даними банку, найбільшою популярністю користуються «Легкий кредит» і «Ощад Драйв».
До речі, якщо ви замислювалися розмістити депозит в Ощадбанку – зробіть це за допомогою нашої програми «Бонус до депозиту», і отримайте підвищену відсоткову ставку. Ми домовилися і з іншими банками, щоб вони платили вам більше.

Детальніше тут 👍

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас