Смартфон-слайдер Lenovo отримає повністю безрамковий екран (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон-слайдер Lenovo отримає повністю безрамковий екран (відео)

Фондовий ринок
1032
Мережеві джерела оприлюднили відеоролик, в якому, як стверджується, зображений смартфон Lenovo Z5 Pro з неординарною конструкцією.
Названий апарат являє собою слайдер з невеликим висувним блоком у верхній частині. Цей модуль містить фронтальну камеру і спалах.
Завдяки описаній конструкції розробникам вдалося наділити смартфон повністю безрамковим екраном. Дисплей, як зазначається, займає більше 90 відсотків площі лицьової поверхні.
Ще одна особливість новинки – інтегрований в область екрана дактилоскопічний сканер для ідентифікації користувачів за відбитками пальців.
Технічні характеристики новинки поки не розкриваються. Спостерігачі ж вважають, що Lenovo Z5 Pro належатиме до апаратів середнього рівня. Смартфону приписують наявність процесора Snapdragon 660 або Snapdragon 670, до 6 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-модуля місткістю 128 Гбайт і подвійної основної камери.
Офіційна презентація слайдера Lenovo Z5 Pro може відбутися в четвертому кварталі нинішнього року. Смартфон, ймовірно, отримає новітню операційну систему Android 9 Pie.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас