У Великій Британії визначилися, де розпочнуть тестування 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великій Британії визначилися, де розпочнуть тестування 5G

Технології&Авто
160
У Великобританії приступають до тестування технології 5G. Почнуть його з графства Вест-Мідлендс, після чого приступлять до розгортання 5G по всій країні.
Бірмінгем, Ковентрі та Вулверхемптон отримають державні інвестиції в розмірі 75 млн. фунтів стерлінгів на розгортання 5G в регіоні.
Передбачається, що технологічні проекти з використанням 5G стартують на початку наступного року, причому основна увага у Вест-Мідлендсі приділятиметься охороні здоров’я, будівництву та автомобільній промисловості.
Високошвидкісний мобільний Інтернет зробить справжню революцію у сфері охорони здоров’я та громадського транспорту в обраному для тестування нової технології регіоні країни. Плани з тестування 5G включають використання потокової передачі відео в режимі реального часу для надання консультацій кваліфікованими фахівцями лікарям швидкої допомоги.
В доповнення до планів щодо здійснення відеозв’язку з машинами швидкої допомоги, також планується проведення екстрених консультацій для амбулаторних лікарень, які будуть проводитися дистанційно в інтернеті.
Департамент з цифр, культури, медіа та спорту Великобританії (DCMS) зазначив, що це зробить більш зручним медичне обслуговування пацієнтів і дозволить їм стежити за роботою лікарів.
Технологія 5G дозволить оптимізувати дорожній трафік і скоротити кількість ДТП на громадському транспорті. Планується використовувати 5G для трансляції потокового відео з салонів автобусів, що дозволить поліції оперативно реагувати на антисоціальну поведінку пасажирів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас