З вересня в країнах ЄС всі нові автомобілі мають проходити тести WLTP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З вересня в країнах ЄС всі нові автомобілі мають проходити тести WLTP

Технології&Авто
799
З вересня в країнах Євросоюзу всі нові автомобілі мають проходити тести WLTP, на відповідність заявленим виробником нормам шкідливих викидів і витрати пального. Для деяких моделей WLTP стали проблемою.
Нагадаємо, що тести Всесвітньої випробувальної лабораторії WLTP прийшли на зміну тестам NEDC, які були розроблені ще 80-х роках минулого століття. Тести NEDC визначали показники, відповідно до теоретичних усереднених значень умовного стилю водіння.
Тести WLTP ґрунтуються на реальних даних, зібраних з усього світу. Цикл водіння WLTP ділиться на чотири частини з різною середньою швидкістю: низькою, середньою, високою і надвисокою. Кожна частина містить безліч фаз водіння, зупинки, прискорення і гальмування. А кожна конфігурація трансмісії перевіряється для найбільш економічній та найменш економічній версії автомобіля.
Крім того, WLTP був розроблений для використання в якості глобального циклу випробувань в різних регіонах світу. Тому викиди забруднюючих речовин і СО2, а також показники споживання пального будуть порівнянні по всьому світу.
На сьогоднішній день новим вимогам уже повністю відповідають Mitsubishi, Toyota, Lexus, Daimler, Jaguar, Land Rover, Peugeot, Citroen, DS, Nissan, Infiniti, Volvo і автомобілі Renault Group.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас