Фонд гарантування знову виставляє на аукціон землю Родовід Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування знову виставляє на аукціон землю Родовід Банку

Кредит&Депозит
256
В системі “ProZorro.Продажі” повторно виставлено на торги понад 113,5 га землі в Оболонському районі м.Києва, яка є власністю АТ «Родовід Банк».
Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.
«Дванадцятого вересня в системі ProZorro.Продажі відбудеться черговий аукціон з продажу понад 113,5 га землі в Оболонському районі м.Києва. Актив перебуває на балансі АТ «Родовід Банк» і на продаж виставляється з початковою ціною реалізації 2,22 млрд грн», – йдеться в повідомленні.
У Фонді зазначають, що цільове призначення земельної ділянки – будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків і об’єктів соціально-культурного призначення. Розташовуються виставлені на продаж 113,5298 га землі на вул. Озерній, в м.Києві.
Вперше на торги ця ділянка виставлялася 2 серпня з початковою ціною продажу – 3,7 млрд грн. Повторні аукціони відбулися: 13 серпня з початковою ціною лота – 3,3 млрд грн, 22 серпня з початковою ціною лота – 2,96 млрд грн.
Як відомо, в грудні 2017 року Національний банк прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ «Родовід Банк».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас