Кабмін затвердив перерозподіл коштів на ремонт доріг: кому скільки виділили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив перерозподіл коштів на ремонт доріг: кому скільки виділили

Казна та Політика
1039
Кабінет Міністрів на засіданні у середу затвердив перерозподіл коштів на будівництво та реконструкцію автомобільних доріг державного значення за результатами роботи за сім місяців 2018 року.
Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що перерозподіл буде здійснюватися з об’єктів, де за результатами проведених тендерних процедур виникла економія коштів.
Крім того, виключено об’єкти, які не забезпечені проектною документацією та не готові до реалізації. Вивільнені гроші перекинуть на інші об’єкти, які потребують додаткового фінансування.
За бюджетною програмою “Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування державного значення” передбачено скорочення витрат на 308 млн гривень у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Чернівецькій областях.
Водночас на 255 млн гривень збільшуються витрати у Вінницькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській областях.
За бюджетною програмою “Поліпшення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань; Біла Церква – Одеса – Миколаїв – Херсон” з Київської та Одеської областей 331,7 млн гривень вирішили перекинути на Вінницьку та Черкаську області.
У цілому завдяки ухваленим сьогодні рішенням Вінницька область отримала додатково майже 278 млн гривень, Черкаська – 125 млн гривень, Кіровоградська – 53 млн, Полтавська – 50 млн., Дніпропетровська – 26 млн гривень, Хмельницька – 25 млн гривень.
Водночас в Одеської області забрали 168 млн гривень, у Київської – 162 млн гривень, у Миколаївської – 99 млн гривень, у Чернівецької – 68 млн гривень, у Житомирської – 61 млн гривень, у Івано-Франківської – 48 млн гривень, у Волинської – 4 млн гривень.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас