У Києві на ремонті футбольних полів вкрали 9 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві на ремонті футбольних полів вкрали 9 млн гривень

Кримінал
285
Поліцейські повідомили про підозру у розкраданні коштів місцевого бюджету при ремонті футбольних полів в Дарницькому районі Києва директорам дитячо-юнацької спортивної школи та комерційної структури.
Про це повідомляє столичне управління Нацполіції у понеділок, 3 вересня.
“Оперативниками було встановлено, що протягом грудня 2017 року директором однієї із дитячих спортивних шкіл були підписані акти прийому виконаних робіт з проведення капітального ремонту чотирьох футбольних полів. Згідно з офіційними документами, відповідні роботи були виконані в повному обсязі. Однак на момент підписання актів роботи фактично не були завершені. Незважаючи на це, з підприємством-підрядником були проведені всі розрахунки”, – йдеться в повідомленні.
В ході слідства силовики зібрали докази причетності керівників ДЮСШ та комерційної структури до розтрати і привласнення бюджетних коштів і службового підроблення. За підсумками експертиз сума збитку становить 9 млн гривень.
Фігурантам кримінальної провадження повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого за статтями про розтрату майна та службове підроблення (ч. 5 ст. 191 і ч. 2 ст. 366 КК України).
Зазначається, що з метою відшкодування завданих збитків на майно підозрюваних накладено арешт.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас