Кабмін розподілив 370 млн гривень для будівництва футбольних полів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін розподілив 370 млн гривень для будівництва футбольних полів

Казна та Політика
413
Кабінет Міністрів розподілив 370 млн гривень для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України в 2018 році.
Про це йдеться в постанові уряду №690 від 29 серпня.
Передбачається, що розподіл бюджетних коштів у розрізі регіонів здійснюється пропорційно чисельності населення від 0 до 17 років, що проживає в регіоні.
Так, найбільшу кількість коштів розподілено для Донецької області – 30,3 млн гривень, для Дніпропетровської – 27,9 млн гривень, для Києва – 25,5 млн гривень, для Львівської області – 23,6 млн гривень і для Одеської – 22,3 млн гривень.
Крім того, Кабмін вніс зміни до порядку використання коштів на будівництво футбольних полів зі штучним покриттям.
Згідно з документом, бюджетні кошти будуть спрямовані на будівництво проектів на територіях, які відносяться до опорних шкіл та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, і які передбачають співфінансування з місцевих бюджетів на рівні не менше 50% загального фінансування.
Також встановлено, що головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним за будівництво є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, а розпорядниками нижчого рівня – обласні та Київська міська державна адміністрація, які й повинні формувати перелік об’єктів будівництва за пропозиціями райадміністрацій, виконавчих органів місцевих рад, державних підприємств і передавати на розгляд Мінрегіону.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас