В Україні відбудеться перший валютний форум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відбудеться перший валютний форум

Валюта
1294
21 червня Верховна Рада України ухвалила закон «Про валюту і валютні операції». Він почне діяти вже на початку наступного року. Головний принцип, який декларується – «Дозволено все, що прямо не заборонено».
Навіщо він потрібен і що змінює, кого стосується, чого слід очікувати від регулятора, які роль і повноваження фінансового моніторингу та валютного контролю в світлі майбутніх змін – 26 вересня обговорять учасники Першого українського валютного форуму у форматі відкритих панельних дискусій та окремих кейсів.
У форумі візьмуть участь: представники законодавчих і регуляторних органів, асоціацій банків і фінансових компаній, керівники департаментів казначейств, валютного контролю та операцій, фінансового моніторингу, юристи банків, представники мікрофінансових компаній і незалежні фінансові експерти та аналітики.
Ключові теми форуму:
  • Отримання та продовження ліцензій на операції з валютою
  • Можливості інвестування за кордон та залучення іноземних кредитів
  • Відкриття рахунків в банках інших країн
  • Онлайн і офлайн обмін валют
  • «Безвіз» для капіталу
  • Міжнародні перекази
  • Наближення українського банківського законодавства до євронорм
  • Роль фінансового моніторингу та валютного контролю в нових реаліях
Своєю експертною думкою в рамках форуму поділяться: голова правління ПАТ «РВР Банк» RwS Банк – Владислав Кравець, головний фінансовий аналітик, ТОВ «РА “Експерт-Рейтинг“», к. е. н – Віталій Шапран, виконавчий директор «Незалежної асоціації банків України» – Олена Коробкова, голова правління банку «Глобус» – Сергій Мамедов, голова правління Асоціації «Всеукраїнська Асоціація Фінансових Компаній» – Ганна Замазєєва, директор казначейства Банку Кредит Дніпро – Олег Курінний, керівник проекту Центр Персонального Банкінгу АТ «ПРАВЕКС БАНК» – Дмитро Кононець.
У виставковій зоні форуму учасники зможуть протестувати перший в Україні валютомат від компанії 3S і не тільки дізнатися в подробицях можливості його роботи, а і здійснити операції обміну з реальними грошима.
Детальніше ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна на сайті: http://sp.treeum.net/ukrainian-currency-forum-2018.
Організатори форуму: компанія BankOnline фінансовий портал Мінфін асоціація ВАФК.
Водний спонсор: ТМ Бон Буассон
Ексклюзивний HR-партнер: Work.ua
Місце проведення: Київ, вул. Басейна, 2А, TAO Event Hall.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас