Зростає кількість «перебіжчиків» з Android на iOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зростає кількість «перебіжчиків» з Android на iOS

Фондовий ринок
3975
Прийдешнє оновлення лінійки iPhone обіцяє стати одним з найбільших за останні кілька років. Чутки про вихід відразу трьох моделей викликали ажіотаж не тільки серед фанатів «яблука».
За даними опитування, проведеного аналітичним агентством Loup Ventures, про свій намір перейти на iOS в цьому році заявила і значна кількість власників Android-пристроїв.
Згідно з даними дослідження, про бажання замінити свій Android-смартфон на новий iOS-апарат в цьому році заявили 19% опитаних. Для порівняння, у минулому році ця цифра становила всього 12 відсотків.
Раніше виданням PC Mag були опубліковані результати опитування, в якому майже половина «перебіжчиків» на iOS назвали причиною переходу «кращий користувальницький досвід».
Оновити наявний айфон на сучасну модель 2018 року планують і 48 відсотків власників «яблучних» пристроїв. Порівняно з минулим роком, кількість людей, які планують придбати новий iPhone, зросла майже вдвічі — у 2017-му на оновлення свого айфона наважилися лише 25 відсотків респондентів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас